جراحی لثه

جراحی لثه در کرج

جراحی لثه

برخی افراد، گاها به علل هورمونیک (تغییرات هورمونی) نیاز به جراحی لثه پیدا می کنند. از علل نیاز به جراحی لثه به عوامل ژنتیکی و ارثی نیز می توان اشاره کرد.
امروزه افرادی که دارای لبخند لثه ای هستند بیشتر متقاضی انجام جراحی لثه به منظور رفع این عارضه که از زیبایی لبخند کم می کند، هستند.

دکتر شهریار جنانی جراح لثه و دهان و دندانپزشک، با دانش و مهارت بالای خود می تواند ، جراحی لثه ، را به بهترین شکل برای بیماران خود انجام دهد و رضایت قابل قبولی را از آنها کند . شما عزیزانی  می توانید جهت  مشاوره ، و وقت دهی با شماره های 32242151-32254227-026 تماس  حاصل فرمائید و یا به کانال اینستاگرام ایشان مراجعه کنید.

جراحی لثه چیست؟

در اصطلاحات موجود پریودنتال یاهمان جراحی لثه ، مشابه هرس نمودن شاخه ،برگ های مازاد یک درخت می دانند.
باتوجه به این شباهت در جراحی لثه ، نیز قسمت هایی که دارای ایراد و مشکل هستند در طی جراحی لثه اصلاح و برطرف می شوند. به دنبال این امر بستر مناسبی برای رشد سایر اجزای لثه فراهم می آید. در مواقعی لازم است از تکنیک پیوند لثه به منظور ترمیم آسیب هایی که به لثه ی فرد وارد آمده است، بهره گرفت.
نکته ی مهم در جراحی لثه ، نجات دادن دندان ها می باشد. هدف و غایت اصلی دندانپزشک این است که با ایجاد تعادل و توازن در اثربخشی روش درمانی مذکور و ایجاد ظاهر و حالت متناسب، به حل کردن مشکل بیمار کمک کند.
لازم به ذکر است که در برخی موارد فرد از سطح کافی و مناسب سلامتی، برای انجام جراحی لثه برخوردار نیست و این امر ، نقش مهمی را در تعیین و انتخاب روش درمانی توسط دندانپزشک ، ایفا می کند.

جراحی لثه
جراحی لثه

پارامترهایی که احتمال مبتلا شدن به بیماری های لثه را تشدید می کنند:
1.استعمال دخانیات
یکی از دلایلی که فرد نیاز به جراحی لثه پیدا می کند ، کشیدن سیگار است. فاکتور سیگار کشیدن در بیماری های لثه ای و پوسیدگی دندان نقش مهمی را ایفا می کند. همچنین لازم به ذکر است که حتی استعمال دخانیات ممکن است در روند بهبودی و درمان بیماری های لثه ای نیز اختلالاتی ایجاد کند. همچنین  نیاز است با انجام تکنیک ترمیم دندان  پوسیدگی های موجود را نیز از میان برد.
2. تغییرات هورمونیک در میان بانوان
تغییرات و نوسانات هورمونی ، سبب افزایش حساسیت لثه ها می شود. این امر می تواند فرد را در معرض ابتلا به ژنژیویت قرار دهد.
3.دیابت
افراد مبتلا به دیابت مستعد ایجاد عفونت هستند ، که بدنبال این امر ایجاد بیماری های لثه ای در فرد تشدید پیدا می کند. به منظور درمان و بهبود عارضه ی ایجاد شده ، به جراحی لثه نیاز است.
4.بیماری های دیگر
بیماری هایی همچون ایدز و راه های درمانی این بیماری تاثیرات سویی بر سلامت لثه ها می گذارد. همچنین در روند درمانی سرطان ها نیز ، ممکن است عارضه های دندانی و لثه ای برای فرد بیمار ایجاد شود.
5.مصرف دارو
برخی از داروها سبب کاهش بزاق دهانی می شوند، که این امر در نقش بزاق دهان ، که حفاظت از دهان است را مختل می سازد. با کاهش یافتن بزاق دهانی ، فرد در معرض ابتلا به عفونت هایی نظیر بیماری های لثه ، قرار می گیرد.
حتی ممکن است بر اثر مصرف برخی داروها، رشد نامتوازن لثه ای سبب می شود تا ، تمیز کردن دندان ها و لثه ها دشوار شود.
6. سابقه و استعداد ژنتیکی
برخی افراد به دلایل مادرزادی و ژنتیکی ، درمعرض بیماری های لثه قرار می گیرند. باتوجه به دلایل انجام جراحی لثه، عامل ارثی مهم ترین نکته می باشد و افراد دارای سابقه ی ژنتیکی بیشتر از افراد دیگر ، مستعد بیماری های لثه و جراحی لثه ، هستند.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =